Викиманија

Викиманија

Кејптаун, ЈАР 2018

Ова е само пример за пријавување за стипендија. Користете го само како проба.

Ова е пријавница за покровителство наменето за посета и учество на „Викиманија 2015“ — годишна меѓународна конференција посветена на Викимедиините проекти. Успешните подносители ќе добијат стипендија што ги покрива трошоците за регистрација на учеството, хотелот и повратната карта до градот Мексико, во траење на манифестацијата, т.е. од 15 до 19 јули 2015 г.

Ова не е стипендија за факултетски студии. Пријавниците што немаат очигледна поврзаност со конференцијата ќе бидат веднаш отрфрлени.

Внимателно размислете за вашите финансиски потреби пред да пополните пријавница. Средствата на располагање се ограничени, а секогаш имаме многу подносители што немаат финансиска можност да присуствуваат на конференцијата без ваква помош. Ви благодариме.

Крајниот рок за пријавување е 16 февруари 2015 г. во 23:59 ч. UTC.

For information about privacy and data-handling, please review the application privacy statement.

Често поставувани прашања

Вид стипендија
 
 
Контактни податоци
Лични податоци
 
   
Учество во Викимедиините проекти
 
 
Присуство и учество на Викиманија
 
 
Договор за пријава
Лични податоци

Please read the application privacy statement for details about privacy and data-handling.

Wikimedia is a global organization committed to promoting free and open knowledge. By completing the survey, you agree to the collection, transfer, storage, processing and use of the collected information in the United States and other places as may be necessary to carry out the purposes and objectives discussed above. You also consent to the transfer of information from the U.S. to other countries, which may have different or less stringent data protection laws than your country, in order to carry out the aforementioned purposes and objectives.