Wikimania

Wikimania

Kaapstad, Zuid-Afrika, 2018

Deze site wordt alleen gebruikt om te testen.

Dit is de toepassing voor het aanvragen van een beurs om Wikimania 2018 bij te kunnen wonen, de jaarlijkse internationale conferentie over Wikimediaprojecten. Als een aanvraag wordt toegewezen, ontvangt de aanvrager een beurs waarvan de registratiekosten, het hotel en de reiskosten naar Wikimania in Kaapstad, Zuid-Afrika van 18 tot en met 22 juli 2018 betaald kunnen worden.

Aanvragen kunnen in iedere taal gemaakt worden, maar iedere aanvrager moet aantonen de Engelse taal te beheersen op een niveau dat het mogelijk maakt deel te nemen aan Wikimania, een conferentie waar Engels de voertaal is. Voldoende beheersing van het Engels kan aangetoond worden in de aanvraag of elders.

Dit is geen beurs voor een universitaire studie. Aanvragen die niet duidelijk gerelateerd zijn aan de conferentie worden genegeerd.

Overweeg zorgvuldig of uw financiële situatie het aanvragen van een beurs voor het bijwonen van Wikimania rechtvaardigt. Er zijn beperkte middelen beschikbaar en veel aanvragers beschikken zonder deze mogelijkheid niet over de financiële middelen om Wikimania bij te kunnen wonen. Bedankt.

Indien u meer dan 10 minuten nodig hebt voor het voltooien van deze aanvraag, schrijf uw antwoorden dan eerst in een tekstverwerker, herlaad dan deze pagina en kopieer en plak uw antwoorden in de overeenkomstige velden voordat u de aanvraag indient. Dit programma geeft mogelijk een foutmelding ("Missing or invalid CSRF token") als het langer dan 15 minuten geopend is voordat deze wordt ingezonden.

De sluitingsdatum voor aanvragen is 22 januari 2018, 23:59 UTC.

For information about privacy and data-handling, please review the application privacy statement.

Veelgestelde vragen

Soort beurs
 
 
Contactgegevens
Persoonlijke gegevens
 
   
Deelname in Wikimediaprojecten
 
 
Aanwezigheid en betrokkenheid bij Wikimania
 
 
Overeenkomst voor aanvragen
Privacy

Please read the application privacy statement for details about privacy and data-handling.

Wikimedia is a global organization committed to promoting free and open knowledge. By completing the survey, you agree to the collection, transfer, storage, processing and use of the collected information in the United States and other places as may be necessary to carry out the purposes and objectives discussed above. You also consent to the transfer of information from the U.S. to other countries, which may have different or less stringent data protection laws than your country, in order to carry out the aforementioned purposes and objectives.