Wikimania

Wikimania

Cape Town, Africa de Sud, 2018

Acesta este un site de cerere de burse numai de test, folosiți-l doar pentru testare.

Aceasta este cererea de participare la sponsorizareWikimania 2018, la conferința anuală internațională centrată pe proiectele Wikimedia. Bursierii vor primi o bursă care va acoperi taxele de înregistrare, hotel și călătoria dus-întors la Wikimania din Cape Town, Africa de Sud, 18-22 iulie 2018.

Cererile pot fi depuse în orice limbă, dar fiecare solicitant trebuiesă furnizeze dovezi ale abilităților de limbă englezăcare sunt la un nivel care le-ar permite să participe la Wikimania, o conferință care se desfășoară în principal în limba engleză. Au dovedit suficiente abilități de a comunica în limba engleză în cerere în sine sau în altă parte.

Luați în considerare cu atenție nevoile dvs. financiare înainte de a aplica pentru o bursă pentru a participa la Wikimania. Există fonduri limitate și mulți solicitanți care nu dispun de mijloace financiare pentru a participa la Wikimania fără această ocazie. Mulțumesc.

Vă rugăm să rețineți că dacă aveți nevoie de mai mult de 10 minute pentru a finaliza această cerere, vă rugăm să redactați răspunsurile într-un editor de text, reîncărcați această pagină și apoi copiați și inserați răspunsurile în câmpurile corespunzătoare înainte de a le trimite. Această cerere poate da o eroare ("Missing or invalid CSRF token") dacă este deschisă pentru mai mult de 15 minute înainte de a trimite.

Termenul limită este22 ianuarie 2018, 23:59 UTC.

For information about privacy and data-handling, please review the application privacy statement.

Întrebări frecvente

Tipuri de burse
 
 
Informații de contact
Informații personale
 
   
Participare la proiectele Wikimedia
 
 
Participarea și implicarea în Wikimania
 
 
Acord de bursă
Confidențialitate

Please read the application privacy statement for details about privacy and data-handling.

Wikimedia is a global organization committed to promoting free and open knowledge. By completing the survey, you agree to the collection, transfer, storage, processing and use of the collected information in the United States and other places as may be necessary to carry out the purposes and objectives discussed above. You also consent to the transfer of information from the U.S. to other countries, which may have different or less stringent data protection laws than your country, in order to carry out the aforementioned purposes and objectives.