Wikimania

Wikimania

Cape Town, Afrika e Jugut, 2018

Ky është vetëm një aplikim burse i stimuluar, përdoreni atë vetëm për testim.

Kjo është kërkesa për sponsorizim për të marrë pjesë në Wikimania 2018konferencën vjetore ndërkombëtare të përqëndruar në projektet e Wikimedia-s. Fituesit do të marrin një bursë e cila do të mbulojë taksën e regjistrimit të konferencës, hotelin, dhe udhëtimin vatje-ardhje për në Wikimania në Cape Town, Afrika e Jugut, 18-22 korrik, në vitin 2018.

Aplikimet mund të dorëzohen në çdo gjuhë, por çdo aplikant duhet të ofrojnë prova për aftësitë e gjuhës angleze që janë në një nivel që do t'u mundësonte atyre që të marrin pjesë në Wikimania, një konferencë e cila kryesisht është realizuar në gjuhën angleze. Aftësitë e mjaftueshme në anglisht mund të demonstrohen në këtë aplikim apo diku tjetër.

Ju lutemi të shqyrtoni me kujdes nevojat tuaja financiare përpara se të aplikoni për një bursë për të ndjekur wikimania. Fondet në dispozicion janë të kufizuara dhe shumë aplikantët nuk kanë mjete financiare për të marrë pjesë në Wikimania pa këtë mundësi. Faleminderit.

Ju lutem vini re se në qoftë se keni nevojë për më shumë se 10 minuta për ta plotësuar këtë kërkesë, ju lutem ruajini përgjigjet tuaja në një editor teksti, të rifreskoni këtë faqe dhe pastaj copy dhe paste përgjigjet tuaja në fushat përkatëse para se ta dorëzoni. Kjo kërkesë mund të jap një gabim ("të Zhdukur apo të pavlefshme CSRF token") në qoftë se ajo është e hapur për më shumë se 15 minuta para se të dorëzohet.

Afati i fundit për të aplikuar është 22 janar, 2018, 23:59 UTC.

For information about privacy and data-handling, please review the application privacy statement.

Pyetje të shpeshta

Lloji i Bursës
 
 
Informacioni i kontaktit
Informacion personal
 
   
Pjesëmarrja në projektet e Wikimedia-s
 
 
Pjesëmarrja dhe përfshirja në Wikimania
 
 
Marrëveshja e Aplikimit
Privatësia

Please read the application privacy statement for details about privacy and data-handling.

Wikimedia is a global organization committed to promoting free and open knowledge. By completing the survey, you agree to the collection, transfer, storage, processing and use of the collected information in the United States and other places as may be necessary to carry out the purposes and objectives discussed above. You also consent to the transfer of information from the U.S. to other countries, which may have different or less stringent data protection laws than your country, in order to carry out the aforementioned purposes and objectives.